Nye video svarapparat fra Comelit

People-serien er en ny type video svarapparat fra Comelit med 4,3" eller 5" fargeskjerm i 16:9 format. Svarapparatene finnes både med og uten rør (handsfree).
 
Enheten leveres komplett med veggfestebrakett i rustfritt stål; metall for en stabil og sterk forankring samt delingsplint (1214/2C).
People monitoren er utstyrt med mekaniske knapper på fronten med ikoner som identifiserer fabrikkinnstilt funksjon. Knappene er bakgrunns belyste for enkel bruk: som grønn farge for funksjonen "start samtale", rød for funksjonen "avslutt samtale" og hvit for funksjonen "elektrisk lås".

Svarapparatet kan konfigureres strømløst med NFC via en smarttelefon, man benytter da MyComelit-appen som kan lastes ned gratis.

DIP-switch programmering av adresse er fortsatt mulig om man heller foretrekker det.

Knappene er programmerbare og allerede konfigurert til å ringe portvaktsentralen, styre et rele og hente opp bilde fra ringetablå manuelt. De sentrale knappene i hver rad er utstyrt med taktile guider for svaksynte / blinde. På høyre side av svarapparatet er det knapper for å aktivere Stille modus med rødt varsellys og tilhørende ikon samt knapper for tilgang menyen for å justere lysstyrkeverdier, kontrast, farge og ringetonevolum.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon:

Kontakt Fibex AS