Comelit Switch ringepanel

Allsidig – Solid - Minimalistisk

Switch, ringepanelet som lar deg bytte fra audio til audio- / videosystem raskt, enkelt og med minimale kostnader.

comelit-switch-slider.jpg

 

Allsidig

Allsidighet kommer til uttrykk i forskjellige løsninger som kan oppnås enkelt og kostnadseffektivt. Man kan fleksibelt endre fra audio til video anlegg ved å bytte kun høyttaler modulen samt rasteret som følger med.

Switch er designet for å passe på enhver installasjon, og finnes i mange forskjellige løsninger: mellom 1 - 33 knapper fordelt på 1, 2 eller 3 kolonner, for innfelt eller utenpåliggende montasje.
Kan også bestilles på produksjon om flere knapper ønskes!

Switch kan utstyres med tilleggsmoduler, for eksempel adgangskontroll (SimpleKey), teleslynge for høreapparat eller blanke tilleggsmoduler som kan graveres med for eksempel leilighetsnavn eller gatenummer.

 

comelit_switch_01.07.2020-1.jpg

 

 

Solid

Panelet er designet i Italia og er utført med børstet 316 rustfritt stål som tilbyr og garanterer suveren holdbarhet.

Rustfritt stål, som er hovedmaterialet, er også benyttet på selve ringeknappene.

Platen er 2,5 mm tykk med en styrke som garanterer IK08-sertifisering.

Stabilitet er også essensielt når det gjelder driftstemperatur og luftfuktighet; faktisk opererer Switch panelene med stabil drift fra -25° til +55 °, og et relativt fuktighetsnivå mellom 25% og 75%.

 

Minimalistisk

Det nye monolittiske ringetablået fra Comelit har en meget attraktiv, men allikevel minimalistisk stil da moderne arkitektur kompletteres, og samtidig viser teknologisk innovasjon som virkelig skiller seg ut.

Selv de minste detaljene er nøye gjennomtenkt, og designet slik at de installerte komponentene forblir i flukt med inngangspanelet; enkle men stilrene linjer!

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon:

Kontakt Fibex AS